малък сезон утре

ДАМАТА БЕЗ КУЧЕНЦЕ. Представление, което стъпва върху текст, който стъпва върху друг текст. В последния дамата има кученце. В първия дамата няма кученце. Къде се е затрило кученцето? Елате да гледаме и дано да разберем J

ГОРЕ:ДОЛУ. Представление, в което публиката става участник, действа и манипулира събитията сцената по начина, по който пожелае.

ПОДНОЖИЕТО НА ВЕЧЕРЯТА не е хапка за всяка уста. Трудно се слапва, схрусва, смлясква, сгълтва, смила. Ала Самата Сляпа Мария Калинова е може би най-оригиналният глас на съвременната българска поезия, така че разкопчайте ципа на очите си и елате да Я видите и ние, Сляпата, да ви видим и да видим кой кого. Начало на вечерята: 18 h. Зала Underground.

ЛОШ НАВИК. Танцов спектакъл за отношенията между Мъжа и Жената, за обвързването и свободата, за маските и същностите, за лъжите и истините, които се страхуваме да изречем или за които просто не съществува език. Но това, което остава неизказано, може да бъде изтанцувано.

AJABEZ. Концерт на младата българска банда, която си е поставила за цел не просто да промени света, а да промени Света на всеки един от вас. Един по един. Така светът ще се промени не веднъж, а множество пъти. Предай нататък.  И… never walk alone.

HOMO ROTATIO – ателие на Венелин Шурелов.

МАСКИТЕ В МЕН. Зад маската има друга маска. Лъжем другите, но заблуждаваме и себе си. Не е лошо отвреме навреме да си припомняме, че имаме лице и да се опитваме да го провидим.

Дойдете, люде!

ЯRсен ВасилеВ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s