Милен и Уганда

Милен е съвсем обикновен млад човек. С едно изключение. Той вярва, че може да промени света.

И за разлика от много хора, които само говорят, той действа. За втора поредна година пътува за Северна Уганда, за да помага на бедстващите хора в един от най-бедните райони в света.

Четете повече за него и мисията му в Уганда в actualno.com

Advertisements

3 thoughts on “Милен и Уганда

  1. Edin jivot-=edin svqt ! Promeni6 li pone edin jivot kum po dobro zna4i si promenil ne4ii svqt !!! Bravo , dano ima o6te takiva hora !!! Nujna sa 🙂

  2. Странно. Странно е, че този човек има мечта. Иска да промени света. Странно,ч е и аз мечатя за същото. по същия начин. Странно е, но е и хубаво. Винаги съм вярвала, че човек трябва сам да бъде промяната, която иска да види в света. И колкото повече се занимавам с нещата, с които се занмивам, толкова повече се запознавам с хора с подобни цели и с достатъчно смелост да се борят макар и самостоятелно за това, в което вярват. Понякога, когато ми идват свръх много, уморявам се и ми е много напрегнато, някаква част от мен ми казва, че винаги когато реша мога да спра. Но ето че всеки път се обаьда един друг, доста по-силен, доста по-натрапчиво красив глас, че просто не мога. в кръвта ми е. затова винаги, когато прочета за някакъв такъв човек, ми става мило. става ми драго, че не съм сама. много сме. а и дори и да не сме то винаги сме по-силни, защото сме готови на МНОГО, ако не и на ВСИЧКО, за да видим мечтите си превърнати в РЕАЛНОСТ. Поздравления. АЗ съм Маги Назер. На 16 съм и един ден ще променя света! :))))

  3. Pingback: Четвърти фестивал на лошия вкус „Рамбо 13 стават еуфористи” « R.I.P. RAMBO 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s